Δελτίο Τύπου: «2ος αγώνας Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας – Corfu Half Marathon»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κέρκυρα, 12/09/2019

Νέα-ανακοινώσεις:
Λειτουργία γραφείου Ημιμαραθωνίου
Υποστήριξη από τους θεσμικούς Φορείς
Συμμετοχή στον Αγωνιστικό Τομέα - Υγειονομική Επιτροπή - Εθελοντισμός
Συμμετοχή Πρωταθλητών: Ντενιζ Δημάκη και Γρηγόρης Σκουλαρίκης

Λειτουργία γραφείου Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας.
Το γραφείο του Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας 2019 λειτουργεί στα γραφεία του ΔΟΠΑΠ (Πύλη Αγ. Νικολάου - Φαληράκι) στον 1ο όροφο.
Το ωράριο λειτουργίας είναι: από Δευτέρα έως και Σάββατο από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, μέχρι και το κλείσιμο των εγγραφών.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26610-81146 και 26610-25 085.
Σας περιμένουμε!

Υποστήριξη από τους θεσμικούς Φορείς:
Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί για τη συνεργασία και την αμέριστη υποστήριξη την Αστυνομική Δ/νση και την Τροχαία Κέρκυρας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Λιμενικό.

Ανακοίνωση σύστασης Υγειονομικής Επιτροπής και Πλαισίωσης Αγωνιστικού τομέα- Εθελοντισμός.
Ανακοινώθηκαν οι ομάδες που θα συμβάλουν στην υγειονομική κάλυψη του αγώνα καθώς και οι ομάδες που θα πλαισιώσουν τον αγωνιστικό τομέα και τις οποίες η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά για την παρουσία και την πολύ σημαντική υποστήριξή τους.
Συγκεκριμένα:
Η Υγειονομική Επιτροπή του αγώνα αποτελείται από: τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κέρκυρας, την Κλινική Θεραπεία, τον ΕΕΣ Περιφερειακό τμήμα Κέρκυρας και την ΕΟΔ Κέρκυρας.
Ταυτόχρονα θα υπάρχει αυξημένη ετοιμότητα και συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας καθώς και με το ΕΚΑΒ.

Ο Αγωνιστικός Τομέας της Διοργάνωσης έχει την υποστήριξη του Συλλόγου Μοτοσυκλέτας Κέρκυρας, των Προσκόπων Κέρκυρας, των Κριτών και του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστελλάνων Μέσης.
Εθελοντισμός
Επιπλέον, Η δημοτική αρχή έλαβε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει την πράσινη ομάδα εθελοντών με θέμα «Τρέχουμε και προστατεύουμε το περιβάλλον» η οποία θα ασχοληθεί με τη διαχείριση του μεγάλου όγκου ανακυκλώσιμων απορριμμάτων που θα προκύψουν την ημέρα των αγωνιστικών εκδηλώσεων.

Η Ο.Ε. καλεί και όποιον άλλο το επιθυμεί να αγκαλιάσει τη Διοργάνωση!
Γίνε και εσύ εθελοντής και έλα στην παρέα μας που όλο μεγαλώνει!
Οι εγγραφές εθελοντών συνεχίζονται στο:
https://www.corfuhalfmarathon.gr/volunteerism/

Ανακοίνωση συμμετοχής πρωταθλητών στον Ημιμαραθώνιο Κέρκυρας.
Με χαρά η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας ανακοινώνει την τιμητική παρουσία των πρωταθλητών Ντενίζ Δημάκη και Γρηγόρη Σκουλαρίκη, στη Διοργάνωση και συγκεκριμένα στο αγώνισμα του Ημιμαραθωνίου δρόμου.

Η Ντενίζ Δημάκη είναι πρωταθλήτρια δρομέας Μαραθωνίου - Ημιμαραθωνίου και τριαθλήτρια με έντονη παρουσία στα αθλητικά δρώμενα με κορυφαία την εκπροσώπηση της Ελλάδα στο τρίαθλο στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008.
Ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης είναι πρωταθλητής δρομέας Μαραθωνίου- Ημιμαραθωνίου και τριαθλητής με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνείς αγώνες.

Αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε όλους στην όμορφη Κέρκυρα: συμμετέχοντες, εθελοντές και θεατές στη Διοργάνωση του 2ου Corfu Half Marathon!
Για πληροφορίες & εγγραφές: www.corfuhalfmarathon.gr www.facebook.com/CorfuHalfMarathon
Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας 2019 και παράλληλοι αγώνες 5χλμ., 3 χλμ. και 1.000μ.
«Το νησί των Φαιάκων σε περιμένει να ζήσεις τη δική σου δρομική εμπειρία!»