Ζητείται Γενικός Ιατρός για ιατρείο στην Essonne της Γαλίας

Αναζητείται ένας Γενικός Ιατρός να εγκατασταθεί ως ελεύθερος επαγγελματίας σε ένα ιατρείο στην περιοχή Essonnτης Γαλλίας. Ο γιατρός θα φροντίσει τους ασθενείς στην πόλη, η οποία απέχει 20 λεπτά από το Παρίσι (περίπου 25 χιλιόμετρα) και ο πληθυσμός του είναι πάνω από 28.000 κατοίκους, που πολύ καλά εξυπηρετείται με τρένο, αεροδρόμια και αυτοκινητόδρομους.

 Ιατρείο (περίπου 15 m2) που παρέχεται δωρεάν για 1 έτος. Μετά από αυτή την δωρεάν περίοδο, το ενοίκιο θα είναι 400 ευρώ / μήνα ανά γιατρό. Τα προσωπικά έξοδα: ηλεκτρικό ρεύμα, τηλέφωνο, internet και νερό είναι δική σας ευθύνη. Ο αριθμός των ασθενών  είναι σημαντικός, καθώς σήμερα υπάρχουν μόνο 7 γιατροί για 28.000 κατοίκους. Συνιστά  ζώνη ZIP.

Απαιτούμενα προσόντα: πτυχίο ειδικότητας της γενικής ιατρικής που αποκτήθηκε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι εγγεγραμμένοι ή μπορούν να εγγραφούν στο γαλλικό ιατρικό σύλλογο, προχωρημένο επίπεδο γνώσης των γαλλικών, άμεση διαθεσιμότητα.

Αν ενδιαφέρεστε παρακαλούμε να στείλετε τo βιογραφικό σας στα γαλλικά στο contact@pnp-conseil.com και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.