Υπενθύμιση Ημερίδας Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου με θέμα: «Ιατρική Ευθύνη: Από τη νομική θεωρία στην ιατρική πρακτική», Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων Αθηνών (Ρηγίλλης 1 & Βασιλίσσης Σοφίας)

Σας υπενθυμίζουμε ότι αύριο Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 θα διεξαχθεί η Ημερίδα με θέμα «Ιατρική Ευθύνη: Από τη νομική θεωρία στην ιατρική πρακτική», την οποία διοργανώνει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων Αθηνών (Ρηγίλλης 1 & Βασιλίσσης Σοφίας) και ώρα 12.00-17.00.

Σε περίπτωση που συμμετέχετε με τη φυσική σας παρουσία θα δικαιούστε «Βεβαίωση Συμμετοχής» και τέσσερα (4) μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης.

Προϋπόθεση για την είσοδο σας στο κτήριο είναι να έχετε προηγουμένως δηλώσει συμμετοχή στην ηλεκτρονική φόρμα ( https://forms.office.com/e/bMN4hUKWZ5 ). Στην είσοδο θα σας ζητηθεί να επιδείξετε έγγραφο ταυτοποίησης.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παρευρεθείτε, θα μπορείτε να παρακολουθήστε την ημερίδα διαδικτυακά μέσω live streaming στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://youtube.com/live/s5f6fHGOTFc?feature=share

Και στην περίπτωση εξ’ αποστάσεως παρακολούθησης θα έχετε τη δυνατότητα να υποβάλλετε ερωτήσεις και σχόλια τα οποία θα εξετάσει η ομάδα υποστήριξης της Ημερίδας και θα τα μεταφέρει στους ομιλητές / συμμετέχοντες.

Σκοπός της Ημερίδας είναι να συνδέσει τη νομική θεωρία σχετικά με τα ιατρικά λάθη με την ιατρική πρακτική με απλό, κατανοητό, για όλους τους εμπλεκόμενους τρόπο, ώστε οι ιατροί να κατανοήσουν τη νομική θεωρία και οι νομικοί την ιατρική πρακτική.