Θέσεις Εργασίας για Οφθαλμιάτρους στη Γαλλία!

Σας ενημερώνουμε για τις θέσεις εργασίας για Οφθαλμιάτρους στη Γαλλία που προσφέρει η εταιρεία ATRIX International. 

1η Κλινική - Πλήρης Απασχόληση ή 2 εβδομάδες το μήνα Η πρώτη κλινική προσφέρει ευέλικτο ωράριο εργασίας και τη δυνατότητα σύμβασης μισθωτού. Το εισόδημα ανά ημέρα είναι 1000 € καθαρά, και ο ελάχιστος εγγυημένος μισθός είναι 9300 €. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα εξετάζετε περίπου 60 ασθενείς και οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 9:00 έως τις 18:00 με διάλειμμα 1 ώρας.

2η Κλινική - Διπλή Εργασία και Προσφορές Η δεύτερη κλινική προσφέρει ενδιαφέροντες όρους. Οι υποψήφιοι που εργάζονται ήδη στη Γαλλία λαμβάνουν 1400 € καθαρά ανά ημέρα, ενώ οι νέοι υποψήφιοι λαμβάνουν 1200 € καθαρά ανά ημέρα. Η ημερήσια αντιμετώπιση ασθενών κυμαίνεται μεταξύ 90 και 100, αλλά η ποσότητα μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

3η Κλινική - Ευκαιρία για Ανεξάρτητη Άσκηση Η τρίτη κλινική προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για ανεξάρτητη άσκηση. Εδώ, θα ασχολείστε με διαβουλεύσεις ασθενών και θα αναπτύσσετε στενή συνεργασία με τα νοσοκομεία για χειρουργικές επεμβάσεις. Η κλινική βρίσκεται σε εμπορική περιοχή με μεγάλη κυκλοφοριακή αρτηρία και έχει ήδη μια λίστα αναμονής ασθενών. Υπάρχει δυνατότητα για ανεξάρτητη άσκηση ως μειοψηφικός εταίρος της λειτουργούσας κλινικής, με μοιρασμένο κύκλο εργασιών.

Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες ή για να υποβάλετε το βιογραφικό σας, στα παρακάτω στοιχεία. Εάν γνωρίζετε κάποιον γιατρό που θα ενδιαφερόταν, μπορείτε να μας κοινοποιήσετε τις πληροφορίες του και εμείς θα τον επικοινωνήσουμε.

Iasonas MEIDANIS IMEIDANIS@atrixinternational.com

CHARGE DE RECRUTEMENT

175-177 rue d’Aguesseau 92100 BOULOGNE

+33 185 090 956

www.atrixinternational.com