ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ | ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΥΗΣΗΣ ΕΜΒΡΥΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & DOPPLER | 15 Δεκεμβρίου 2023

Η Ελληνική Εταιρεία Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης των μαιευτήρων γυναικολόγων αλλά και συναδέλφων συναφών ειδικοτήτων, έχει καθιερώσει τη διεξαγωγή ειδικών σεμιναρίων τα οποία αποτελούνται από θεωρητικό μέρος με διαλέξεις και συζήτηση και πρακτικό μέρος, στο οποίο οι συμμετέχοντες εκτελούν συγκεκριμένα υπερηχογραφήματα με την καθοδήγηση των εξειδικευμένων διδασκόντων.

Η εταιρία μας έχει θεσπίσει τη χορήγηση πιστοποιήσεων επάρκειας στην υπερηχογραφία μαιευτικής και γυναικολογίας. Έτσι μετά από κάθε ειδικό σεμινάριο ακολουθούν εξετάσεις με την μέθοδο ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής. Οι επιτυχόντες στις εξετάσεις θα πρέπει να αποστείλουν υπερηχογραφικές εικόνες, τις οποίες έχουν λάβει οι ίδιοι, σε χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών. Εφόσον οι εικόνες αξιολογηθούν ικανοποιητικές οι συνάδελφοι θα λάβουν Πιστοποίηση θεωρητικής και πρακτικής επάρκειας για τις συγκεκριμένες εξετάσεις από την εταιρεία μας.

Το επόμενο σεμινάριο θα γίνει, στις 15 Δεκεμβρίου 2023, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με την συνεργασία της Μαιευτικής και Γυναικολογικής κλινικής  Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Για να εξασφαλιστεί το υψηλό επίπεδο της εκπαίδευσης ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος.

Για το πρόγραμμα και την εγγραφή σας, πατήστε εδώ.