Οδηγίες

Εγγραφή – Σύνδεση στην περιοχή μελών

Στην περιοχή μελών έχουν πρόσβαση όλα τα πιστοποιημένα μέλη του Συλλόγου. Ως πιστοποιημένα μέλη ορίζονται τα εγγεγραμμένα μέλη στο μητρώο του Συλλόγου που επιπροσθέτως έχουν ορίσει ένα επίσημο email επικοινωνίας με τον Σύλλογο ενώ τους έχει αποδοθεί και το αρχικό συνθηματικό (password) με το email που τους στάλθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο ενημερώνοντάς τους για την έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας.

Τα πιστοποιημένα μέλη μπορούν να συνδεθούν στην περιοχή μελών πατώντας το κουμπί “Είσοδος¨ που βρίσκεται στην πάνω δεξιά περιοχή της ιστοσελίδας και στη συνέχεια να εισάγουν το email και το password. Ο λογαριασμός email που θα χρησιμοποιήσουν είναι αυτός στον οποίο έλαβαν και το σχετικό μήνυμα.

Σε περίπτωση που κάποιο πιστοποιημένο μέλος ξεχάσει το συνθηματικό πρόσβασης στο λογαριασμό του, μπορεί πατώντας στο σύνδεσμο “Ξεχάσατε το συνθηματικό σας;” να ανακτήσει την πρόσβαση στην περιοχή μελών αλλάζοντας το συνθηματικό του μέσω των οδηγιών που θα του αποσταλλούν στη διεύθυνση email που θα του ζητηθεί.ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ηλεκτρονική διεύθυνση αυτή πρέπει να είναι η ΙΔΙΑ με αυτήν που έχει πιστοποιηθεί από τον Σύλλογο.

Στη συνέχεια το συνδεδεμένο μέλος μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα έχοντας πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Ειδικότερα στις ανακοινώσεις αυτές που σημαίνονται στην λίστα της αρχικής σελίδας με γαλάζιο φόντο και δεξιά του τίτλου υπάρχει εικόνα στηθοσκοπίου είναι προσβάσιμες μόνο από τα μέλη που έχουν συνδεθεί. Στον Πίνακα ενεργειών (πατώντας πάνω στο κουμπί “Είσοδος¨, που πλέον αναγράφει το επίθετο του συνδεδεμένου μέλους) μπορεί να μεταβαίνει όποια στιγμή το επιθυμεί ή να τελειώσει την περιήγηση ως μέλος επιλέγοντας “Έξοδος”.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη σύνδεσή σας στην ιστοσελίδα παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του Ιατρικού Συλλόγου στο τηλέφωνο 2661046023 ή με email στο: isk@otenet.gr

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: Για λόγους αυξημένης ασφάλειας παρακαλούνται τα πιστοποιημένα μέλη μετά την πρώτη είσοδό τους στην Περιοχή Μελών να πραγματοποιήσουν “Αλλαγή συνθηματικού” μέσα από τον Πίνακα Ενεργειών ακολουθώντας τις οδηγίες που υπάρχουν εκεί.

Οδηγίες αρθρογραφίας στο blog

Στο blog μπορούν να αρθρογραφούν γιατροί όλων των ειδικοτήτων , μέλη του συλλόγου ή μη . Όσοι δεν είναι μέλη του συλλόγου, καταθέτουν μαζί με το κείμενο ένα σύντομο βιογραφικό και στοιχεία επικοινωνίας , αναφέροντας τον ιατρικό σύλλογο στον οποίο ανήκουν

Μπορούν επίσης να αρθρογραφούν και άλλοι επαγγελματίες υγείας όπως οδοντίατροι, ψυχολόγοι,εργοθεραπευτές κ.α. καταθέντοντας μαζί με το άρθρο ένα σύντομο βιογραφικό και στοιχεία επικοινωνίας

Τα άρθρα απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Ως εκ τούτου, τα θέματα είναι γενικού ενδιαφέροντος, γραμμένα απλά και κατανοητά, αποφεύγοντας την εξειδικευμένη ιατρική ορολογία

Η έκτασή τους να είναι μεταξύ 500-800 λέξεων.

Καλό είναι να αρθρώνονται σε μικρές παραγράφους και να αποφεύγεται το συνεχές κείμενο.

Πρέπει να βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα και να αποφεύγονται οι προσωπικές εκτιμήσεις

Συνοδεύονται από σχετική φωτογραφία που δεν έχει απαγόρευση δημόσιας χρήσης

Τα άρθρα υποβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας (Πίνακας Ενεργειών) ή με email στην γραμματεία και δημοσιεύονται μετά από έγκριση της επιτροπής αρθρογραφίας.