Φροντιστήριο για τη Διεπιστημονική συνεργασία των επαγγελματιών υγείας στην ΠΦΥ, από την Ένωση Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Κέρκυρας

Η Ένωση Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Κέρκυρας διοργανώνει μαζί με την Εταιρεία Γενικής Ιατρικής "Ιπποκράτης" φροντιστήριο με θέμα:

 

"Διεπιστημονική συνεργασία των επαγγελματιών υγείας στην ΠΦΥ"

 

το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 10.00-14.00 σε αίθουσα της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας.

 

Το φροντιστήριο, που γίνεται υπό την αιγίδα της ΙΧΕΚ, θα περιλαμβάνει συζήτηση σε μικρές ομάδες πάνω σε επιλεγμένα περιστατικά ώστε να φανούν οι δυνατότητες της συνεργασίας μεταξύ των διάφορων επαγγελματιών υγείας, τα οφέλη και οι δυσκολίες καθώς και να συζητηθούν πιθανές λύσεις και προτάσεις. Τα περιστατικά προς συζήτηση θα αφορούν την διαχείριση των πολυπαραγοντικών ασθενών στην ΠΦΥ και τον προληπτικό έλεγχο υγιούς ενήλικα.

Μπορούν να συμμετέχουν γενικοί γιατροί, παθολόγοι, παιδίατροι, νοσηλευτές, μαίες, επισκέπτριες υγείας, κοινωνικοί λειτουργοί, φυσιοθεραπευτές, ψυχολόγοι και όλοι όσοι συμμετέχουν στην ομάδα υγείας.

Επειδή θα σχηματιστούν ομάδες, παρακαλούμε όποιος ενδιαφέρεται να το παρακολουθήσει, να ειδοποιήσει μέχρι τις 25 Μαρτίου στο mail; spanag22@yahoo.com

  

Σοφία Παναγιωτίδου

Γενικός Ιατρός

πρόεδρος της Ένωσης Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Κέρκυρας

τηλ.6942854274

© 2015 Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας.

Σχεδιασμός & ανάπτυξη: Webits