Ευκαιρία Εργασίας για Επείγοντες Ιατρούς και Ορθοπεδικό Ειδικευμένο στο Χέρι στη νοτιοδυτική Γαλλία

Κλινική στη νοτιοδυτική Γαλλία, λόγω εξαιρετικών περιστάσεων, αναζητά δυναμικούς επαγγελματίες για να αναλάβουν τις θέσεις του επείγοντα ιατρού και του ορθοπεδικού εξειδικευμένου στο χέρι.
Επείγοντα:
Ανταποκρινόμενοι στην αυξανόμενη ζήτηση στην υπηρεσία μας επειγόντων, επιδιώκουμε να ενισχύσουμε την ιατρική μας ομάδα. Παρότι δύο επείγοντες καλύπτουν παρουσία τους μέρα και νύχτα, στοχεύουμε να έχουμε δύο για κάθε περίοδο. Η κλινική μας είναι η μοναδική που παρέχει υπηρεσίες επείγοντος, με περίπου 31.000 ασθενείς ετησίως. Ο ιατρός θα απολαμβάνει χαμηλή φορολογική επιβάρυνση λόγω της τοποθεσίας μας στη συγκεκριμένη ζώνη της Γαλλίας.
Συνθήκες:
Ελκυστικός μισθός με υπολείμματα τιμολογίων που μπορούν να φτάσουν τα 57.000 ευρώ μηνιαίως.
Καταβολή μόλις 3% για τους επείγοντες, πολύ κάτω από το κανονικό ποσοστό.
Δεν απαιτείται καμία βοήθεια εγκατάστασης, διότι οι υπηρεσίες επείγοντος δεν απαιτούν ατζέντα, αίθουσες, εξοπλισμό, ή αίθουσες εγχειρήσεων.
 
Ορθοπεδικός Ειδικευμένος στο Χέρι:
Στο πλαίσιο της επέκτασης της υπηρεσίας μας στην ορθοπεδική, ανοίγουμε μια νέα μονάδα που είναι αφιερωμένη στο χέρι. Με ένα κεντρικό τμήμα εξοπλισμένο με 10 αίθουσες, αυτή η ευκαιρία προσφέρει ένα εξαιρετικό δυναμικό για έναν ορθοπεδικό εξειδικευμένο στο χέρι. Η έντονη ζήτηση στην περιοχή καθιστά αυτή τη θέση ιδιαίτερα ελκυστική.
Συνθήκες:
Καταβολή 10% για τους ορθοπεδικούς.
Ενιαίες βοήθειες στην εγκατάσταση για τον Όμιλο, συμπεριλαμβανομένης απαλλαγής από ενοίκιο και χρεώσεις για ένα έτος, καθώς και δυνατότητα προκαταβολής ρευστότητας.
Επιπλέον, ανάλογα με το προφίλ του υποψηφίου, υπάρχει η δυνατότητα ενός έτους απασχόλησης πριν τη μετάβαση στο καθεστώς ελευθέρου επαγγελματία.
Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να γίνετε μέλος μιας δυναμικής ιατρικής ομάδας στην κλινική μας. Για περαιτέρω πληροφορίες ή για να υποβάλετε αίτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο.