Διαδικτυακή εκδήλωση " Η θεραπεία στον καρκίνο του πνεύμονα δεν είναι ένας γιατρός: είναι ομάδα!", Τετάρτη 3 Ιουνίου 2026

Η Fair Life L.C.C.διοργανώνει ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Η θεραπεία στον καρκίνο του πνεύμονα δεν είναι ένας γιατρός: είναι ομάδα. Συντονισμένη φροντίδα από τη διάγνωση στο σωστό πλάνο: πρακτικές, προκλήσεις, λύσεις», την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2026, 18:00 – 20:30.

Πρόκειται για μια διαδικτυακή εκδήλωση αφιερωμένη στη δύναμη της διεπιστημονικής συνεργασίας και στον καθοριστικό ρόλο της διεπιστημονικής ομάδας (Multidisciplinary Team – MDT) στη φροντίδα του ασθενή με καρκίνο του πνεύμονα.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τα κανάλια της FairLife L.C.C. σε Facebook & YouTube. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθούν ηλεκτρονικές βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, το πρόγραμμα και την εγγραφή σας, πατήστε εδώ.