Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Αιτήσεις μέχρι 30 Ιουνίου

Tο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) δέχεται αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 μέχρι τις 30 Ιουνίου. Οι αιτήσεις συμπληρώνονται και υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου: www.ouc.ac.cy (ή κάνοντας κλικ ΕΔΩ).

Το ΑΠΚΥ είναι δημόσιο πανεπιστημιακό ίδρυμα της Κύπρου. Είναι το πρώτο και μοναδικό στην Κύπρο που εφαρμόζει αποκλειστικά την ανοικτή και εξ αποστάσεως μεθοδολογία φοίτησης. Ο φοιτητής μπορεί να σπουδάζει από τον δικό του χώρο, στον δικό του χρόνο, ακολουθώντας τον δικό του ρυθμό. Οι εξετάσεις διεξάγονται σε Κύπρο & Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο).

Για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 προσφέρονται 4 Πτυχιακά και 20 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, Προγράμματα Κατάρτισης και Αυτοτελείς Θεματικές Ενότητες.

Ειδικά στις Οικονομικές Επιστήμες & τη Διοίκηση, το ΑΠΚΥ προσφέρει τα ακόλουθα πολύ αξιόλογα, ποιοτικά, αναγνωρισμένα Προγράμματα Σπουδών:

Πτυχία

Διοίκηση Επιχειρήσεων
Οικονομικά (3 κατευθύνσεις: Οικονομικά της Ενέργειας με έμφαση στα Οικονομικά Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, Οικονομικά των Επιχειρήσεων, Τραπεζική και Χρηματοοικονομική)
Αστυνομικές Σπουδές (μόνο για απόφοιτους της Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου)

Μεταπτυχιακά (επιπέδου μάστερ)
Διοίκηση Μονάδων Υγείας
Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)
Τραπεζική και Χρηματοοικονομική
Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2 κατευθύνσεις: Ευρωπαϊκό Δίκαιο Ανταγωνισμού & Ευρωπαϊκό Δίκαιο Επιχειρήσεων)
Διοίκηση, Τεχνολογία και Ποιότητα
Enterprise Risk Management
Business Administration (MBA)
Επιστήμες της Αγωγής (5 κατευθύνσεις: Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική, Εκπαίδευση για την Κοινωνική Δικαιοσύνη, Ειδική Εκπαίδευση, Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση, Τεχνολογίες Μάθησης και Επικοινωνίας)
Λαμβάνοντας υπόψη τις συγκυρίες της εποχής, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει λάβει αποφάσεις για παραχώρηση οικονομικών ελαφρύνσεων, σε περιπτώσεις :
εφάπαξ εξόφλησης διδάκτρων/διαχειριστικού κόστους,
φοιτητών που έχουν 3 και άνω ανήλικα τέκνα,
φοιτητών της ίδιας οικογένειας,
φοιτητών που συνεχίζουν τη φοίτησή τους στο ΑΠΚΥ, παρακολουθώντας 2ο ή 3ο Πρόγραμμα Σπουδών.

Η σχετική πληροφόρηση και οι προϋποθέσεις υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας ΕΔΩ.

Τρόποι Επικοινωνίας: (+35722411600/711 ή/και: admissions@ouc.ac.cy)