Αναζήτηση γενικών ιατρών στη Γαλλία

1) Δήμος που βρίσκεται στο τμήμα Puy de Dome της Γαλλίας (στο Auvergne, κοντά στο Clermont-Ferrand), ψάχνει για γενικό ιατρό, για εγκατάσταση ως ελεύθερος επαγγελματίας. Η κοινότητα έχει 2234 κατοίκους και συγκεντρώνει 12 χωριά, αριθμός που βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη από το 2012. Αν μετρήσουμε και άλλους γειτονικούς δήμους, των οποίων ο αριθμός κατοίκων αυξάνεται, ο αριθμός των κατοίκων περιμένοντας την άφιξη του νέου γιατρού ανέρχεται σε 11300. Ενώ το 2014 υπήρχαν 3 ιατρεία γενικών ιατρών, δηλαδή 6 γιατροί, σήμερα υπάρχουν μόνο 2 ιατρεία στη κοινότητα. Νέες εγκαταστάσεις, κοντά σε φαρμακείο, άσκηση σε έναν κέντρο με 3 επίπεδα, με ασανσέρ, συμπεριλαμβανομένου ενός επιπέδου που προορίζεται αποκλειστικά για γενικούς ιατρούς, μια γραμματεία, μια αίθουσα αναμονής, ένας χώρος χαλάρωσης εξοπλισμένος με μικρή κουζίνα. Απαιτούμενα προσόντα: πτυχίο ειδικότητας της γενικής ιατρικής που αποκτήθηκε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι εγγεγραμμένοι ή μπορούν να εγγραφούν στο γαλλικό ιατρικό σύλλογο, απαραίτητη καλή γνώση της γραπτής και προφορικής γαλλικής γλώσσας.

Αν ενδιαφέρεστε παρακαλούμε να στείλετε τo βιογραφικό σας στα γαλλικά στο contact@pnp-conseil.com.

2) Κοινότητα στο διαμέρισμα του Λουάρ, στην περιοχή Οβέρν – Ρον-Αλπ της Γαλλίας, αναζητά γενικό ιατρό για ελεύθερη εγκατάσταση. Το ιατρείο είναι καινούργιο (2013) : Το ενοίκιο του ιατρείου εξασφαλίζεται δωρεάν για τους πρώτους 12 μήνες (έπειτα το ποσό είναι περίπου 400 €) και ύπαρξη λογισμικού προς χρήση. Το ενοίκιο της κατοικίας εξασφαλίζεται δωρεάν τους πρώτους 6 μήνες. Αριθμός ασθενών κατά προσέγγιση εγγεγραμμένων στη λίστα του προηγούμενου ιατρού: 1500. Το ιατρείο βρίσκεται σε ζώνη αγροτικής αναζωογόνησης, κάτι που εξασφαλίζει απαλλαγή από φόρους πάνω στα κέρδη τα πρώτα 5 χρόνια και προοδευτική αύξηση για μια περίοδο 3 χρόνων.  Απαιτούμενα προσόντα: πτυχίο ειδικότητας της γενικής ιατρικής που αποκτήθηκε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι εγγεγραμμένοι ή μπορούν να εγγραφούν στο γαλλικό ιατρικό σύλλογο,  καλή γνώση των γαλλικών.

Αν ενδιαφέρεστε παρακαλούμε να στείλετε τo βιογραφικό σας στα γαλλικά στο contact@pnp-conseil.com

3) 

Μεγάλη γαλλική κοινότητα που βρίσκεται στο τμήμα του Cher, στην περιφέρεια Centre-Val de Loire της Γαλλίας, αναζητά έναν γενικό ιατρό για εγκατάσταση ως ελεύθερος επαγγελματίας σε ένα ιατρείο πλήρως εξοπλισμένο. Το ιατρείο ήταν κατειλημμένο από άλλο γιατρό και είναι συνεπώς πλήρως εξοπλισμένο– κοινή γραμματεία. Ενοικιάσεις και χρεώσεις: 800 € / μήνα.  Το λογισμικό παρέχεται. Διαθεσιμότητα στέγης κατά τους πρώτους 2 μήνες. Εκτιμώμενος αριθμός ασθενών στον κατάλογο του πρώην ιατρού: 200/500 μηνιαίως. Ο νέος γιατρός θα είναι σε θέση να συνεργαστεί με άλλους γιατρούς από το SOS médecins  και το πολυεπαγγελματικό κέντρο υγείας (MSP).Δυνατότητες για τη διεξαγωγή εφημεριών ή δραστηριοτήτων στο SOS médecins. Απαιτούμενα προσόντα: πτυχίο ειδικότητας της γενικής ιατρικής που αποκτήθηκε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι εγγεγραμμένοι ή μπορούν να εγγραφούν στο γαλλικό ιατρικό σύλλογο, προχωρημένο επίπεδο γνώσης των γαλλικών, μακροπρόθεσμη συνεργασία.

Αν ενδιαφέρεστε παρακαλούμε να στείλετε τo βιογραφικό σας στα γαλλικά στο contact@pnp-conseil.com