7ο Forum Υγείας (Πάτρα 14 Σεπτεμβρίου 2019)

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών και η εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα της Δυτ. Ελλάδος «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» διοργανώνουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2019 το «7ο Forum Yγείας» στο Royal Theater (Πρώην Πτωχοκομείο, Ακτή Δυμαίων 53- Πάτρα και ώρες εκδηλώσεων: από 10:00 έως 21:00 μ.μ.).
Η σύνδεση του ευρύτερου χώρου της Υγείας με την Αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής είναι η διαρκής αναζήτηση των εκδηλώσεων του «Forum Υγείας» και αυτό θα επιχειρηθεί και στην φετινή 7η ετήσια διοργάνωσή του.
Οι εκδηλώσεις του «7ο Forum Υγείας» θα συνδιοργανωθούν επίσης με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσιοθεραπευτών / Περιφερειακό Τμήμα Αχαΐας & Ηλείας.
Ειδικότερα στις φετινές εκδηλώσεις θα αναδειχθούν δύο επίκαιρες θεματικές ενότητες με ευρύτερο ενδιαφέρον για την περιοχή μας, που είναι:
- Νέες Τάσεις ςτην Υγεία
- Εθελοντισμός και Πρόληψη
Αναλυτικότερα στις δύο παραπάνω ενότητες προγραμματίζουμε να παρουσιαστούν από κορυφαίους ομιλητές θέματα όπως:
Νέες Τάσεις στην Υγεία
- Εξατομικευμένη Ιατρική
- Big Data, Machine Learning, Τεχνητή Νοημοσύνη και Ιατρική
- Τεχνολογίες Υγείας
- Κλινική έρευνα
Εθελοντισμός και Πρόληψη
- Ιατρική και Φαρμακευτική Φροντίδα
- Ψυχοκοινωνική πρόληψη
- Πρώιμη εκπαίδευση
- Διατροφή
- Κάπνισμα
- Περιβάλλον
- Τροχαία ατυχιματα
Παράλληλα θα πραγματοποιθούν και εκδηλώσεις (work shops) που θα παρουσιάσουν «εργαλεία» περαιτέρω προώθησης, σε αναπτυξιακή κατεύθυνση, των παραπάνω επίκαιρων τομέων, με τη συμμετοχή όσων εκδθηλώσουν εκ των προτέρων ενδιαφέρον, από τον επιστημονικό και παραγωγικό χώρο.

Πληροφορίες 7ου Forum: ΕΔΩ