3η Νοσηλευτική Διημερίδα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ΓΝΚ

Η Νοσηλευτική Διεύθυνση του Γ. Ν. Κέρκυρας, σε συνεργασία με το Γραφείο Εκπαίδευσης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, προγραμματίζουν τη διοργάνωση της 3ης Νοσηλευτικής Διημερίδας. Η διημερίδα με τίτλο «Ο ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 12-13 Οκτωβρίου 2018, στην Κέρκυρα, στην  Ιόνιο Ακαδημία. Θα συνδιοργανωθεί με το 3ο Π.Τ. της Ε.Ν.Ε., έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Ε.Ν.Ε. και του Υπουργείου Υγείας και θα μοριοδοτηθεί με 8 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης.

Δείτε περισσότερα στο συνημμένο αρχείο.


  Για την καλύτερη οργάνωση της νοσηλευτικής διημερίδας, που θα πραγματοποιήσει η νοσηλευτική υπηρεσία του Γ.Ν.Κέρκυρας, το διάστημα 12-13 Οκτωβρίου, παρακαλούμε όσους προτίθενται να την παρακολουθήσουν να στείλουν απάντηση ως e-mail στο gnk.ekpaideusi@gmail.com, δηλώνοντας "Προτίθεμαι να παρακολουθήσω τη νοσηλευτική διημερίδα 12-13 Οκτωβρίου 2018."
    Επίσης σας ενημερώνουμε ότι δύο εργασίες της διημερίδας θα τιμηθούν με έπαινο. Η επιλογή θα γίνει από την επιστημονική επιτροπή της διημερίδας και θα ληφθούν υπόψη στοιχεία όπως πρωτοτυπία, νέα επαρκή δεδομένα, συμβολή στην ανάπτυξη της νοσηλευτικής, κ.α. 
  Με εκτίμηση,
  Ιωάννης Τριανταφυλλούδης
     Διευθυντής Ν.Υ. Γ.Ν.Κέρκυρας

© 2015 Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας.

Σχεδιασμός & ανάπτυξη: Webits