1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ για την ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗ ”Γεφυρώνοντας την ιατρική έρευνα με την καθημερινή πράξη”, 3-4/10/2026, Ιωάννινα

Η 1η Πανελλήνια Επιστημονική Διημερίδα για την Κοιλιοκάκη με τίτλο: «Γεφυρώνοντας την ιατρική έρευνα με την καθημερινή πράξη», θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις 03 και 04 Οκτωβρίου 2026, στο συνεδριακό ξενοδοχείο Epirus Palace στα Ιωάννινα.

Η συμμετοχή και η εγγραφή είναι δωρεάν για όλους τους συνέδρους.

Η υποστήριξη και η ενεργός συμμετοχή της ιατρικής κοινότητας είναι καθοριστικής σημασίας για τη βελτίωση της διάγνωσης, της παρακολούθησης και της συνολικής ποιότητας ζωής των ασθενών με κοιλιοκάκη στην χώρα μας.

Δείτε στο συνημμένο αρχείο το προκαταρκτικό επιστημονικό πρόγραμμα της διημερίδας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα καθώς και για την πραγματοποίηση της δωρεάν εγγραφής, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: [ΕΔΩ]