1η Διεθνή Συνάντηση Αυτισμού , 25 - 27 Αυγούστου 2019 , Ξενοδοχείο Astir Egnatia στην Αλεξανδρούπολη

23/07/2019
Ο Σύλλογος Αυτιστικών Ατόμων με Διαταραχές Αυτιστικού Τύπου < Ο Άγιος Βασίλειος > , που εδρεύει στο Δωρικό Αλεξανδρούπολης , διοργανώνει
την 1η Διεθνής Συνάντηση Αυτισμού στο Astir Egnatia Hotel με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για τον Ξενώνα του Αυτισμού στον ΄Αβαντα Αλεξανδρούπολης .
Ο Σύλλογος είναι πιστοποιημένος από το Υπουργείο Υγείας . Το Κέντρο Ημέρας δραστηριοποιείται από το 2012, στελεχωμένο με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό που εξυπηρετεί 23 ενήλικα άτομα στο φάσμα του αυτισμού καθώς και τις οικογένειές τους .
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου https://www.autism-evros.gr/ , καθώς και την ιστοσελίδα της 1ης Διεθνής Συνάντησης Αυτισμού http://iama2019.com/ , αλλά και το πρόγραμμα .
Για την Αφίσσα και το Πρόγραμμα ανοίξτε τα συνημμένα αρχεία.