17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας_28/9 - 01/10 2023, Royal Olympic Hotel, Αθήνα

Σας ενημερώνουμε για την διεξαγωγή του 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Επιληψίας που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Επιστημονικό Σύλλογο κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.).

Το Συνέδριο, θα λάβει χώρα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο Royal Olympic (Αθανασίου Διάκου 28, Αθήνα 117 43, Αίθουσα Olympia), από τις 28 Σεπτεμβρίου έως την 1 Οκτωβρίου 2023, αποκλειστικά δια ζώσης, με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι αναρτημένο στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.epilepsycongress.gr/assets/files/FINAL_PROGRAMME_2023.pdf

Η εγγραφή πραγματοποιείται στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.e-myrtaly.gr/gr/pese-epilepsy2023

Mέσω του 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Επιληψίας, θα δοθεί η δυνατότητα στους συνέδρους να συναντηθούν και να δικτυωθούν με επιστήμονες από την Ελλάδα και κορυφαίους επιληπτολόγους από το εξωτερικό, οι οποίοι θα κληθούν να μεταφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους μέσα από ενδιαφέρουσες διαλέξεις, ποικιλόμορφα στρογγυλά τραπέζια, αντιπαραθέσεις και παρουσιάσεις περιστατικών, δίνοντας έναυσμα για δημιουργικό διάλογο σε επίκαιρα θέματα.

Σύμφωνα με τα κριτήρια της UEMS – EACCME χορηγούνται 22 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και 10 Μονάδες Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (Ε.Ν.Ε.).

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρες 18:00 – 20:00 θα πραγματοποιηθεί Προσυνεδριακή Eνότητα για την προώθηση της ευαισθητοποίησης, της φροντίδας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ατόμων με επιληψία, σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Ένωση κατά της Επιληψίας (Ε.Ε.Ε.Ε.).

Η Προσυνεδριακή Eνότητα, είναι ανοιχτή στο κοινό και περιλαμβάνει ενημερωτικές ομιλίες που σχετίζονται με την Επιληψία και ομιλίες που αφορούν σπάνια νοσήματα και επιληψία, με την τιμητική συμμετοχή του Συλλόγου Ασθενών με Κληρονομικά Μεταβολικά Νοσήματα «ΚΡΙΚΟΣ ΖΩΗΣ», του Σωματείου «95» - Ελληνική Συμμαχία για τους Σπάνιους Ασθενείς και του Πανελλήνιου Συλλόγου Ασθενών με Νευροϊνωμάτωση «Ζωή με NF».

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου: https://epilepsycongress.gr/

Για επιπλέον πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Οργανωτικό – Συντονιστικό Γραφείο Myrtaly Congress, στο τηλ. 2651073519 ή μέσω email στο info@myrtalycongress.gr